ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Συστήματα Εκνέφωσης Υδρονέφωσης για Βέλτιστη Υγρασία, Διατήρηση Φρεσκάδας και Μείωση Αφυδάτωσης Τροφίμων

Τα συστήματα εκνέφωσης υδρονέφωσης της Technomist μας επαναφέρoυν στις βέλτιστες τιμές το επίπεδο υγρασίας εμποδίζοντας τη διαδικασία αφυδάτωσης, διατηρώντας έτσι τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Το σύστημα εκνέφωσης εκπέμπει περιοδικά μια εξαιρετικά ελαφριά ομίχλη νερού απευθείας πάνω στο προϊόν, συνήθως για 1 έως 5 δευτερόλεπτα κάθε 10-15 λεπτά. Λόγω των εξαιρετικά μικρών τους διαστάσεων, αυτά τα μικρά σταγονίδια νερού εξατμίζονται χωρίς να υγροποιούν και, διατηρώντας την υγρασία και τη δροσιά στον αέρα του περιβάλλοντος σε άριστα επίπεδα, μειώνουν την αφυδάτωση και διατηρούν το βάρος και την κατάσταση του προϊόντος όπως πρέπει.

Αποτελέσματα ενός συστήματος υδρονέφωσης στα τρόφιμα:

-95%

Απώλεια Βάρους

+90%

Μεγαλύτερη Φρεσκάδα

-90%

Mειωμένη Αφυδάτωση

Technomist Υδρονέφωση Icon
ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από νερό. Η απώλεια φρεσκάδας οφείλεται κυρίως στη γρήγορη αφυδάτωση του προϊόντος, μετά την εξάτμιση του νερού. Το νερό εξατμίζεται, λόγω διαφοράς μεταξύ των τιμών του που περιέχονται στα λαχανικά και στον περιβάλλοντα αέρα. Μέσω ενός συστήματος υδρονέφωσης, το επίπεδο υγρασίας στον αέρα αποκαθιστά τις βέλτιστες τιμές του, εμποδίζοντας τη διαδικασία αφυδάτωσης. Επιπλέον, ένα σύστημα υδρονέφωσης, ακολουθώντας την αδιαβατική αρχή, μειώνει τις θερμοκρασίες και ψύχει τα προϊόντα που εμφανίζονται στους πάγκους.

Technomist Υδρονέφωση Icon
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΑΡΙΟΥ

Τα προϊόντα ψαριών υπόκεινται επίσης σε απώλεια φρεσκάδας λόγω αφυδάτωσης, καθώς αποτελούνται από νερό σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%. Επιπλέον, το σύστημα  υδρονέφωσης μπορεί να ελέγξει την εξάπλωση των οσμών στις γύρω περιοχές. Το σύστημα υδρονέφωσης  εντωμεταξύ μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί  μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Technomist Υδρονέφωση Icon
ΚΡΕΑΤΙΚΑ - ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

Ορισμένοι τύποι κρέατος και αλλαντικών υπόκεινται επίσης σε αφυδάτωση. Τα συστήματα υδρονέφωσης μπορούν να αποκαταστήσουν φυσικά το κατάλληλο ειδικό μικροκλίμα, για να διατηρήσουν το κρέας σε άριστη κατάσταση. Επίσης ένα σύστημα υδρονέφωσης μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί  μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Οφέλη της Εφαρμογής Συστημάτων Υδρονέφωσης για τη Διατήρηση Φρεσκάδας των Τροφίμων

  • Αποτροπή αφυδάτωσης
  • Μείωση της απώλειας βάρους του προϊόντος
  • Μεγαλύτερη φρεσκάδα
  • Η θερμοκρασία μειώνεται φυσικά
  • Διευκολύνεται η διαδικασία ωρίμανσης ορισμένων ειδών φρούτων
  • Ελέγχεται η εξάπλωση των οσμών
  • Υγρασία αποθήκευσης στο ψυγείο
  • Ύγρανση ψυκτικών θαλάμων
  • Τα προϊόντα δείχνουν σα να έχουν μόλις συλλεχθεί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας με εξαιρετικά και εγγυημένα αποτελέσματα!

Οι ειδικοί της TECHNOMIST Misting Systems προσαρμόζουν κάθε σύστημα στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο κόστος προμήθειας και εγκατάστασης και ταυτόχρονα δίνουν και εγγύηση για το αποτέλεσμα με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.